e-DiriginteDeSantier.ro Arata Meniul

Diriginte de santier inexistent

Nu de multe ori suntem contactati de diferiti beneficiari care doresc servicii de dirigentie de santier " la misto " pe romaneste.

Practic acesti asa-zisi " investitori " ai erei noastre au pretentia ca dirigintele de santier sa treaca odata pe la santier la inceputul lucrarii si inca odata la finalizarea ei si sa semneze " ca primarul " niste procese verbale de calitate cand defapt el habar nu are ce s-a intamplat in santier pe perioada executiei lucrarilor. Ii refuzam cu politete si ne minunam ce pretentii absurde au aceste personaje care din pacate sunt " oamenii cu bani " care construiesc in jurul Bucurestiului case pe care le vand unor oameni cu buna credinta fara sa aiba vre-o remuscare ca dupa primul cutremur s-ar putea sa fie pasibili de o mica odihna la racoare. Cu parere de rau am constatat insa ca exista si diriginti de santier dispusi sa faca aceste compromisuri si care pentru suma corecta semneaza si stampileaza cam orice fara a se gandi la consecinte. O alta categorie este aceea a dirigintilor de santier care au 2-300 de proiecte pe an. Cum este posibil fizic ca intr-un an de zile, ca diriginte de santier, sa ai atat de multe lucrari si sa treci pe la fiecare cel putin odata pe saptamana pentru verificari ma depaseste.

Am tinut prin intermediul acestui articol sa trag un semnal de alarma pentru cei care cumpara case gata facute sa fie atenti la ceea ce cumpara pentru a nu avea surprize ulterior. Ii sfatuiesc ca pe langa procesele verbale de calitate ( daca exista bineinteles ) sa ia legatura cu respectivul diriginte de santier care s-a ocupat de lucrare si sa ii solicite cateva informatii si mai ales poze din perioada executiei pentru ca un profesionist va asigur ca face poze cand face verificarile in teren.

Diriginte de santier: Ing. Crihan Adrian

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestora. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizualizati POLITICA DE CONFIDENTIALITATE Ascunde